nl en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Privacy Policy
Privacy Policy (Privacy verklaring):
 

Aapedjo.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar webwinkel en draagt er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je gegevens zullen verder alleen gebruikt worden met jouw toestemming. Aapedjo.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling.

KLIK HIER om de Privacy Policy & Cookies beleid te downloaden als PDF bestand.


Doeleinden en gebruik van jouw gegevens:
Vanaf 25 mei 2018 moeten we je volgens de nieuwe Europese privacyregels (In de EU de GDPR en in Nederland de AVG genoemd) informeren welke ‘juridische gronden’ we hebben om je gegevens te gebruiken.

Waarom mag Firma E.E.Mulder – AapEdJo.nl je persoonsgegevens verwerken?
Omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst.

Als je een bestelling plaatst bij een webwinkel, dan ga je een overeenkomst aan met de webwinkel.
We hebben je gegevens nodig om je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Dit geld voor:

 
  • Bestellen
  • Betalen
  • Bezorging
  • Retour

Daarnaast kunnen we je gegevens gebruiken bij ‘gerechtvaardigd belang’. Dat houdt in dat we al onze klanten de meest optimale en persoonlijke service willen verlenen. Hierbij behandelen we jouw privacy met respect en dragen we er zorg voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Dit geldt voor:

 
  • Reviews
  • Klantbeoordelingen
  • Klantenservice
  • Nieuwsbrieven
  • E-mail

Het kan ook zijn dat we je gegevens gebruiken, omdat je ons daar toestemming voor hebt gegeven. Dit is het geval als je je aanmeld voor onze nieuwsbrief of door het accepteren van cookies.

Wij maken geen gebruik van profilering en geautomatiseerde besluitvorming.
Wij nemen elk besluit op basis van de voor ons beschikbare gegevens, hierbij houden wij de wettelijk bepaalde regelgeving in acht.
Wij zullen geen bestellingen, klanten en / of gebruikers weigeren op grond van herkomst van de klant, religie, of andere bijzondere en/of strafrechtelijke persoonsgegevens. Dit is ook vrijwel onmogelijk, daar wij geen bijzondere en strafrechtelijke persoonsgegevens verwerken.


Welke persoons gegevens verwerken wij?
Wanneer je een bestelling plaatst, hebben wij je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop van je bestelling op de hoogte te houden. Daarnaast vragen we je om een aantal persoonsgegevens die je niet verplicht bent om in te vullen, maar die wel kunnen helpen om je bestelling snel en efficiënt uit te voeren.
Dit zijn de volgende gegevens: telefoonnummer, geslacht, voornaam en voorletters.

Wanneer je je aanmeld voor onze nieuwsbrief, slaan we je naam en e-mailadres op.

Wanneer je een account aanmaakt, slaan we de door jou ingevulde gegevens op.
De volgende gegevens zijn verplicht in te vullen bij het aanmaken van een account: gebruikersnaam, wachtwoord, achternaam, postcode, huisnummer, straat, woonplaats, land en e-mailadres.
De volgende gegevens zijn niet verplicht in te vullen, maar worden wel bewaard als je ze invult: geslacht, voorletters, voornaam, toevoeging, telefoonnummer, bedrijfsnaam, KvK nummer en BTW nummer.
Als je een ander afleveradres invult, dan slaan we de volgende gegevens van het afleveradres op: geslacht, naam, postcode, huisnummer, toevoeging, straat, woonplaats, land, telefoonnummer, boodschap aan ontvanger.
Log je vervolgens in met je account en plaats je een bestelling, dan wordt ook de bestel geschiedenis opgeslagen. Hierdoor kun je terugzien wat je de vorige keer hebt besteld.

Wanneer je op “Accepteer cookies” klikt, verwerken wij functionele en analytische cookies.
Kijk voor meer informatie in ons cookies beleid.

Je IP-adres behoort ook tot je persoonlijke gegevens. Het IP-adres bestaat uit een unieke reeks van getallen en puntjes, dit is zeg maar de naam en het adres van je computer, tablet, smartphone of ander apparaat waarmee je verbonden bent met het internet.
De internet servers weten dankzij het IP-adres precies waar jouw computer (of ander apparaat) staat en waar de informatie vandaan komt of naartoe gaat.
Deze informatie wordt verwerkt doormiddel van analytische cookies, kijk voor meer informatie in ons cookies beleid.



Met wie delen wij jouw gegevens:
Firma E.E.Mulder - Aapedjo.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling en onze boekhouding.

Welke partijen zijn er betrokken met het uitvoeren van je bestelling?

 
  • Het hostingbedrijf, waar onze webshop op de server opgeslagen is.
  • De betaalpartners, dit zijn de bedrijven die de betalingen mogelijk maken.
  • De bezorgpartners, dit zijn de bedrijven die de bezorging van je bestelling mogelijk maken.
  • De boekhouding, wij zijn wettelijk verplicht een boekhouding te voeren.

Welke partijen zijn er betrokken bij het uitvoeren van onze boekhouding?
 
  • Het bedrijf van de boekhoudsoftware, hier worden de factuurgegevens van elke bestelling opgeslagen.
  • Onze boekhoudster, zij controleert en verwerkt onze boekhouding en heeft hiervoor inzage in onze boekhouding. Zij kan bijvoorbeeld factuur- en betaalgegevens inzien.
  • De Belastingdienst, bij eventuele controle van onze boekhouding moeten wij de Belastingdienst inzage geven in onze boekhouding.

De partijen die van ons toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken:
 
  • Om jou een dienst te leveren namens Firma E.E.Mulder – AapEdJo.nl.
  • Om ons een dienst te leveren, zoals het verwerken van onze boekhouding.

Wij zijn niet van plan om persoonsgegevens door te geven buiten de EU of aan een internationale organistatie.


De veiligheid van je persoonsgegevens:
Onze webwinkel heeft een SSL certificaat. Dit kun je zien aan het “groene slotje” aan het begin van de URL balk en aan de URL die begint met “HTTPS”.
De afkorting SSL staat letterlijk voor: “Secure Sockets Layer”. Dit betekend dat er een beveiligde laag geplaatst wordt tussen onze webwinkel en jouw internet browser, waardoor de gegevens beveiligd worden.
De gegevens die je invult in onze webwinkel, worden opgeslagen op een beveiligde server.

Onze computers, e-mail en computerprogramma’s zijn alleen toegankelijk met een inlogbeveiliging met wachtwoord.

Al onze computers en apparaten zijn beveiligd met een firewall en anti-virus software.
Wij zorgen ervoor dat de software up-to-date wordt gehouden.
Gebruikersnamen en wachtwoorden worden regelmatig gewijzigd.
Wij maken regelmatig een back-up.


De bewaartermijn van je gegevens:
We bewaren en gebruiken je gegevens niet langer dan noodzakelijk, daarna zullen we alle gegevens verwijderen.
 
  • Van de Belastingdienst moeten we onze administratie met jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren. Hierna zullen wij deze gegevens verwijderen.
  • Als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief, dan bewaren we je gegevens 7 jaar lang.
  • Als je een account hebt aangemaakt, dan bewaren we je gegevens tot 7 jaar na het laatste gebruik door jou.
  • Bij Google Analytics hebben wij de bewaartermijn ingesteld op 26 maanden.

Jouw rechten:
  • Je hebt recht op inzage van je persoonsgegevens.
  • Je hebt het recht om ons te verzoeken je persoonsgegevens te corrigeren, te verwijderen, het gebruik te beperken of je e-mailvoorkeuren aan te passen.
  • Je hebt het recht om een gegeven toestemming voor een bepaalde bewerking in te trekken.
  • Heb je je aangemeld voor onze nieuwsbrief, dan heb je het recht om je uit te schrijven. Dit kan eenvoudig door op de link onderaan de nieuwsbrief te klikken, of door ons dit te melden per e-mail.
  • Je hebt het recht een klacht in te dienen bij, of contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens voor vragen of klachten:

Indien je nog vragen mocht hebben over de privacy- en cookieverklaring, het beheer of gebruik van jouw persoonsgegevens door Aapedjo.nl, dan kun je contact opnemen doormiddel van een e-mail te sturen naar: privacy@aapedjo.nl

Wil je inzien welke persoongegevens wij van jou bewaren en wat wij er mee doen?
Wil je de persoongegevens die wij van jou bewaren wijzigen of laten verwijderen?
Ben je niet tevreden over hoe wij omgaan met jouw privacy of heb je een klacht?
Dan kun je een e-mail sturen naar: privacy@aapedjo.nl

 

Gegevens verwerkingsverantwoordelijke:
Firma E.E.Mulder – AapEdJo.nl
KvK nummer: 57564671 - BTW nummer: NL193463398B02
Dhr. E.E.Mulder
E-mail: privacy@aapedjo.nl

Schrijven kan naar:
AapEdJo Privacy
Vlierstraat 29
8091TC WEZEP
Nederland

Wanneer je niet tevreden bent over hoe Firma E.E.Mulder – AapEdJo.nl omgaat met jouw privacy, heb je het recht een klacht in te dienen bij, of contact op te nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.  
Meer informatie vind je op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.



In geval wijziging van onze privacy en cookieverklaring nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie.
Voor het laatst bijgewerkt op: 21-5-2018.

Heerlijke speculaasjes

Cookies

Deze website gebruikt cookies voor een correcte werking. Onze cookies zijn gluten- en suikervrij (grapje). Helaas geen speculaas! 
Aapedjo.nl maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine stukjes informatie die door jouw browser worden opgeslagen op jouw computer. Aapedjo.nl gebruikt alleen functionele en analytische cookies.

Functionele cookies zijn nodig om producten in het winkelwagentje te plaatsen. Ook voor het inloggen met jouw eigen gegevens zijn deze functionele cookies nodig. 

Analytische cookies zijn nodig voor een correcte werking van Google Analytics. Firma E.E.Mulder - AapEdJo.nl maakt gebruik van Google Analytics, om het verkeer (de bezoekers) van onze webwinkel goed te kunnen analyseren.
Hierdoor krijgen wij beter inzicht in het gebruik van onze website. Analytische cookies verzamelen informatie over hoe bezoekers onze website gebruiken, bijvoorbeeld welke pagina’s het meest worden bezocht en hoe lang, en welke links er worden aangeklikt. Wij kunnen deze informatie gebruiken om de inhoud van onze website te verbeteren en de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.

Cookies accepteren

Als je op "Accepteer cookies" klikt, geeft je ons toestemming om gebruik te maken van functionele en annalytische cookies.

Cookies uitschakelen

Als je de cookies uitschakeld, moet je er wel rekenschap mee houden dat onze website niet optimaal zal werken.

 
Deze website gebruikt cookies voor een correcte werking. Onze cookies zijn gluten- en suikervrij (grapje). Klik hier voor meer informatie over ons cookies beleid.
Als u de cookies uitschakeld, moet u er wel rekenschap mee houden dat onze website niet optimaal zal werken.